DesignTalent

Vil du vinde 10.000 kr. til realisering af dit design? Tag det første skridt og deltag i årets DesignTalent konkurrence på Danish Entrepreneurship Award.

DesignTalent er en konkurrence, der sætter særligt fokus på det store vækstpotentiale, der ligger i dansk design. I konkurrencen vil du blive bedømt på innovation, forretningsmæssig værdi og selvfølgelig design.

 

Hvem?

DesignTalent er for designstuderende og nyuddannede designere, som er blevet færdige med deres uddannelse inden for de seneste to år.

 

Hvordan?

I DesignTalent giver vi 15 nominerede designere mulighed for at præsentere deres design for dommerne. Som deltager i konkurrencen får du rig mulighed for at vise dit design på en professionel og indbydende måde. Du vil i løbet af dagen blive bedømt af erfarne personer fra designbranchen. Dagen afsluttes med udnævnelsen af årets DesignTalent, som får tildelt en præmiesum på 10.000 kr.

 

Hvis du bliver nomineret som deltager, skal du selv være til stede på dagen, så du kan præsentere dit design for dommerne. Samtidig skal du som minimum have en fysisk prototype af dit design, som du kan udstille i dit tildelte udstillingsområde.

 

Ansøgning

Ansøgningen åbner i august 2017. 

Det er gratis at deltage, men vær opmærksom på, at du selv skal sørge for transport og evt. fragt af dit design.

 

Hvem var med i 2015?

I 2015 blev 15 designere nomineret til at deltage i DesignTalent. Du kan læse mere om dem her.

 

Vindere gennem tiden

DesignTalent har eksisteret siden 2013, og du kan læse mere om de tidligere vindere her.